Planleggingen er helt i sluttfasen

Postet av NM Sprint 2022 den 23. Apr 2022

Vi er helt i sluttfasen…

Etter måneder med møter og gjennomgang av de ulike ansvarsområdene sys nå hele NM-arrangementet sammen ned i minste detalj. Spørsmålene er nå nede i smådetaljer hvor avklaringer trengs i grensesnittet mellom de ulike ansvarsområdene. Saker vi ikke tenkte på for noen måneder siden er nå hovedsaker i flere drøftinger. Her er noen av de ansvarlige.

‘Hva gjør vi om…?’ er et av spørsmålene karanteneansvarlig Per Olav Rustad stiller Jan Arild Johnsen, NOFs representant i siste møtet. Det oppdages ulike problemstillinger som må avklares. Tommy Skårbø er en av løpslederne som har fokus på at alle detaljer kommer på plass.

Løpslederne Bent Skatvedt og Tommy Skårbø har ledet nok et fellesmøte. Her drøftes løsninger på noen utfordringer som har dukket opp rundt parkering. Fellesmøtene har bidratt til ideutveksling som er helt avgjørende for å kunne sy hele arrangementet sammen på en best mulig måte.    

Heidi Østli har nesten alle de 150 funksjonærene på plass. Med noen justeringer og litt påfyll av flere er alle hull tettet. Noen kan bare hjelpe til en dag – noen kan hele helgen, mens andre igjen har forskjellige oppgaver for hver dag. Heidi har kontroll på hvem, hva, når og hvor.

Tidlig i 2021 hadde løypelegger Øystein Rapp de første løypeforslagene klare. Siden da er de blitt noe endret av årsaker som har dukket opp underveis. Nye utbygginger, et par borettslag som ikke er samarbeidsvillige osv. Nå er det mest smådetaljer igjen før kartene sendes til trykking.

Arenaansvarlig Odd Sletten gjennomgår arenautformingen for stafetten – og hvordan han tenker seg dette skal gjennomføres mest mulig smidig. Samtidig som den yngre generasjonen blir mer og mer involvert.

Nærmest er Simen Elvhaug som har ansvaret for å oppdatere websidene og alle sosiale mediaplattformer. En svært viktig jobb da riktig informasjon til rett tid gjør at arrangementet går mest mulig smidig.

Christoffer Sletten, i midten, assisterer løpslederne med ulike arbeidsoppgaver. Tanken er å overføre kunnskap til de yngre som jo er de som skal ha hovedansvar i neste store arrangement.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.